Війна

На території військової частини росіян поблизу Чернігівщини прогримів вибух (Фото, відео)

На території однієї з військових частин у сусідній із Чернігівською брянській області прогримів вибух. Офіційна версія не відповідає фактам. Це трапилося вчора, 13 грудня. Місцева російська влада намагається переконати населення в тому, що російська ППО успішно виконує завдання.

Але відео з місця подій підтверджує, що це не так.

Про це повідомляє білоруське опозиційне видання «Флагшток».

У російському місті клинці в ніч на 13 грудня прогримів вибух. Одразу після опівночі місцеві жителі чули гучний звук, схожий на вибух. Подробиці того, що сталося, стали відомі тільки вранці. Однак офіційна версія не стикується зі світлинами, зробленими на місці інциденту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Губернатор брянської області рф заявив, що ЗСУ запустили ракету по місту клинці

Губернатор брянської області олександр богомаз заявив про обстріл міста українськими збройними силами, з яким впоралися російські сили ППО.

«У результаті роботи систем ППО Збройних Сил Російської Федерації ракета була знищена, окремі частини потрапили на територію промзони. Постраждалих і руйнувань немає. На місці працюють оперативні служби», – йдеться в офіційному телеграм-каналі брянського губернатора.

Однак наявні фото та відео з місця вибуху спростовують слова богомаза. Величезна вирва розташована на території однієї з військових частин. На місці вибуху видно пошкоджену військову техніку. Поблизу вирви розташована солдатська казарма. Розмір вирви та місце вибуху спростовують дані про успішну роботу російської ППО.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button