Війна

Найгарячішими у Північній операційній зоні залишаються Чернігівський та Сумський напрямки — Сергій Наєв

Станом на сьогодні найгарячішими залишаються Чернігівський та Сумський напрямки у всій Північній операційній зоні. російські окупанти гатять по них з реактивних систем залпового вогню, артилерії та мінометів, завдають ударів з повітря. Також помічені намагання противника застосовувати диверсійно-розвідувальні групи.

Про це повідомив командувач Об’єднаних Сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв, інформує Military Media Center.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція Чернігівської області запрошує охочих вступити до лав бригади «Лють»

«Під приціл російських вбивць найчастіше потрапляє цивільне населення та об’єкти цивільної інфраструктури. Підрозділи Сил оборони адекватно та ефективно реагують на ці прояви російської агресії та роблять все можливе для збереження життя людей. Загалом, рф не полишає спроб проведення бойових дії на цих напрямках», — зазначає командувач Об’єднаних Сил ЗС України.

Сили оборони України, наголошує генерал-лейтенант Сергій Наєв, вживають усіх необхідних заходів, в першу чергу для захисту мирного населення та посилення можливостей військ.

«Сили оперативно-стратегічного угрупування військ «Північ» повністю готові до відбиття будь-яких загроз з боку російської федерації. Генеральний штаб ЗС України передбачив усі можливі варіанти розвитку подій та передбачає відповідні заходи посилення позицій у разі можливого загострення обстановки», — резюмує він.

Таким чином, заявляє командувач Об’єднаних Сил ЗС України, кількість сил та засобів на даному напрямку станом на сьогодні достатня для виконання завдань, покладених на ЗСУ керівництвом держави.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button