Війна

Навколішки провели в останню путь воїна з Чернігівщини

Тяжке горе і пекучий біль прийшли в Талалаївську громаду.6 вересня ми прощалися з Сергієм Вікторовичем Кривдою, який загинув 27 серпня 2023 року під час виконання бойового завдання, захищаючи територіальну цілісність і незалежність України, залишаючись вірним військовій присязі.

Жителі та гості громади ставали навколішки, зустрічаючи воїна «на щиті», встеляли квітами його останню дорогу додому. Проводжали в останню путь не стримуючи сліз.

Про це повідомляють у Талалаївській селищній територіальній громаді.

Сергій Вікторович Кривда народився 16 січня 1984 року в смт Талалаївка. Навчався в Талалаївській загальноосвітній школі, потім у Дігтярівському професійному ліцеї, де здобув спеціальність кухаря.7 травня 2002 року був призваний на строкову військову службу до Збройних Сил України.

У жовтні 2003 року демобілізований. Одружився. Останні роки проживав разом із дружиною та двома доньками в смт Дмитрівка Ніжинського району Чернігівської області.До початку повномасштабної війни працював автослюсарем в одній із СТО Києва.

19 травня 2022 року був призваний на військову службу за мобілізацією Прилуцьким РТЦК і СП на посаду стрільця роти охорони другого відділу Прилуцького РТЦК та СП.7 червня 2022 року переведений для продовження служби до військової частини на посаду техніка стрілецької роти.

Потім переведений на посаду головного сержанта інженерно-саперного взводу інженерно-саперної роти.

Нестерпно болюче від думки, що Сергію тепер назавжди 39 років.Свою надійну опору та підтримку втратили донечки – 18-річна Анастасія та 2-річна Соломія, дружина, мама і сестра.

Поховали Героя в смт Талалаївка на центральному кладовищі.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button