Війна

Назавжди в строю: два роки тому від російського ракетного удару загинув поліцейський Олександр Яцик

24 лютого 2022 року, у перші години вторгнення ворога, полковник поліції Олександр Яцик віддав своє життя за Україну. Разом із колегами він ніс службу на стратегічно важливому об’єкті в той час, коли росіяни завдали по ньому ракетного удару. Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Чернігівської області.

Він був взірцем порядності та чесності, достойний поліцейський, турботливий чоловік і батько двох дітей – так про Олександра Яцика відгукуються його колеги і близькі. Олександр Анатолійович понад 25 років свого життя присвятив службі в органах внутрішніх справ України.

Нести службу з Олександром було легко і надійно – в один голос стверджують колеги. Досвідчений, спокійний, з почуттям гумору – поліцейський легко знаходив спільну мову з усіма. Любив дітей і з 2021 року працював інспектором ювенальної превенції.

Життя Олександра та чотирьох співробітників ДСНС передчасно обірвала російська ракета…

На честь Олександра Яцика в Ніжині назвали вулицю та встановили меморіальну дошку.

Указом президента України від 28 лютого поліцейського нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).

У роковини трагічної загибелі правоохоронців ніжинські поліцейські та рятувальники разом з рідними полеглих побратимів вшанували їх пам’ять.

Олександр Яцик був прикладом справжнього офіцера, воїна і загинув як герой. Він назавжди залишиться в нашій пам’яті.

Пам’ятаємо подвиг наших Героїв і схиляємо голови перед всіма, чиї імена і вчинки навіки вписані в історію нашої України та закарбовані в нашій пам’яті!

Вічна пам’ять і слава!

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button