Війна

Ніжин попрощався з Героєм

Ніжин попрощався з Героєм Драбом Володимиром. Провести його в останню путь прийшли земляки, бойові побратими, друзі, найближчі та найрідніші люди.

Про це повідомляє міська рада.

Драб Володимир Олексійович народився 15 квітня 1966 року в селі Червоні Партизани Носівського району Чернігівської області. Закінчивши школу в рідному селі, приїхав до Ніжина навчатися в ПТУ 2. У 1984 році був призваний до лав Збройних сил, де протягом двох років проходив строкову службу в Афганістані. Під час служби був відзначений бойовими медалями. Отримав контузію.

Після служби працював будівельником, роботи не боявся, все робив на вищому рівні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Куликівці провели в останню путь Героя

Пройшовши військову перепідготовку, у 2015 році отримав звання капітана запасу ЗСУ.

З першого дня повномасштабного вторгнення пішов добровольцем до лав ЗСУ. Захищав Чернігів в складі 162 батальйону 119 бригади ТРО. Потім із серпня місяця 2023 року в складі батальйону був направлений на захист до Кремінської міської громади Сєвєродонецького району Луганської області. Там отримав вже другу контузію.

14 січня під час штурмових дій військ агресора отримав тяжке поранення, але як командир взводу не зміг залишити свого тяжко пораненого побратима, намагався на собі витягти його, але ворожа куля не дала надії на життя.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button