Війна

Ніжинська громада закупить на 3,5 мільйонів гривень дронів

1 серпня, перший заступник міського голови Федір Вовченко розпочав міжвідомчу нараду керівників з повідомлення, що: «Ще минулого року ми чітко виставили пріоритети у громаді: безпека і комфорт. І намагаємось знаходити максимальний баланс між підтримкою ЗСУ і соціальною стійкістю та комфортом громади».

За результатами відкритого голосування щодо побудови футбольного поля, яке відбувалося до 31 липня 2023 року, в якому взяло участь майже 3000 респондентів доручено відділу спорту зупинити проєкт побудови футбольного поля для Ніжинської дитячої футбольної школи. Хоча велика кількість і дітей та їх батьків, а також тренерів, які захищають нас в лавах ЗСУ були «за» побудову такого поля.

Перший заступник міського голови Федір Вовченко зауважив, що футбольне поле для юних футболістів обов’язково побудують, але після Перемоги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти вдарили по прикордонню Чернігівщини

Допоки в Україні триває війна міська влада та ніжинська громада продовжує максимально сприяти Збройним силам України та посилювати обороноздатність держави.

Кошти, які заплановані на будівництво дитячого футбольного поля, будуть спрямовані на закупівлю дронів для потреб ЗСУ. Тобто 3,5 млн грн додадуться до тих 90,5 млн грн, що вже міська влада виділила за 2022-2023 рік.

За дорученням міського голови Олександра Кодоли фінансове управління вже відпрацювало механізм закупівлі дронів.

Будуть проведені тендерні процедури, за результатами яких закуплені дрони передадуть на ті військові частини, де служать ніжинці.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Ніжинська міська рада

Ще статті по темі

Back to top button