Війна

Носівка провела в останню путь 22-річного Героя (Фото)

17 листопада назавжди увійде в сучасну історію Носівської громади як один із найважчих днів. Носівка зустрічала і проводжала в останню дорогу свого земляка – юного Антона Красевича.

Він разом з мамою та братом-близнюком Артемом проживав на вулиці Привітній. Таким він і був – щирим, відкритим, талановитим, із відкритою душею і серцем, сповненим любові до всіх.

23 листопада йому виповнилося б лише 23…

Два брати-близнюки Антон і Артем Красевичі народилися в Носівці, зростали добрими, чуйними, уважними. Після закінчення другої міської школи здобували освіту в Броварському професійно-технічному закладі, пройшли строкову службу у Збройних Силах України. З початком повномасштабного вторгнення росії проти України обидва брати стали на захист рідної держави добровольцями, служили в одній частині, з честю виконували свій військовий обов’язок…

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Новгород-Сіверській громаді поховали Захисника (Фото)

На жаль, під час виконання військового завдання Антон отримав поранення, яке виявилося несумісним із життям.

Усі сподівалися, що він вистоїть, і найбільше в це вірив його брат і побратим Артем, мама, всі рідні, численні друзі. Але, на жаль, серце Героя зупинилося у лікарні. Нашому захиснику назавжди 22.

Тіло Антона доставили до рідного міста вночі, тому живим коридором шани зустрічали носівчани вже вранці по всьому маршруту руху колони з прапорами, квітами, стоячи на колінах.

Сльози і розпач, невимовний жаль за таким юним і відважним Героєм, який заплатив за нашу свободу найдорожчим — власним життям.

Поховали Героя на кладовищі цукрозаводського мікрорайону.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button