Війна

Орденом «За мужність» ІІІ ступеня посмертно нагородили Героя з Чернігівщини

Президент України посмертно нагородив орденом «За мужність» III ступеня уродженця Понорницької громади, військовослужбовця Позднякова Сергія Тарасовича – за особисту мужність, виявлену в захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку. Відповідний указ про присвоєння відзнаки Володимир Зеленський видав 2 червня 2023 року. Про це повідомляють на фейсбук-сторінці Понорницької селищної ради.

13 жовтня в Чернігівській обласній військовій адміністрації відбулася церемонія вручення нагород сім’ям загиблих Захисників. В’ячеслав Чаус, начальник ОВА, вручив відзнаку матері полеглого Воїна Оксані Пономаренко.

Сергій Поздняков загинув 3 березня 2023 року під час танкового обстрілу на Бахмутському напрямку. Йому назавжди залишилось 27…

«Жодні ордени чи відзнаки не зможуть вгамувати біль рідних Захисника, життя якого забрала безжалісна війна. Проте ці нагороди повинні нагадувати нам про подвиги сучасних українських Героїв. І щоб ми щоразу пам’ятали: їхня жертва не є даремною.

Служба та бойовий шлях відважного військового назавжди закарбовані в новій українській історії», – йдеться в повідомленні.
Вічна пам’ять і шана Герою!

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button