Війна

Піротехніки продовжують розмінування населених пунктів і сільськогосподарських угідь області (Фото)

Сапери частини піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спецпризначення ГУ ДСНС України у Чернігівській області та спеціалізований розрахунок із машиною механізованого розмінування  DOK-ING MV-4 з Міжрегіонального центру швидкого реагування ДСНС України продовжують виконувати завдання за призначенням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На фронті загинув талановитий художник з Чернігова

Так, впродовж 4 серпня саперами було здійснено 4 залучення по очищенню територій Ніжинського та Чернігівського районів від вибухонебезпечних предметів. За їх результатами піротехніками виявлено та знищено 52 одиниці вибухонебезпечних предметів, а саме — артилерійські снаряди, мінометні міни,  гранатометні та протитанкові постріли, бойова частина від реактивної системи залпового вогню «Град», протитанкова міна та елементи активної броні.   

Рятувальники Головного управління ДСНС вкотре звертаються до громадян з проханням не нехтувати заходами безпеки. Пам’ятайте, що у разі виявлення вибухонебезпечних або схожих на них предметів потрібно негайно повідомити відповідні екстрені служби по лінії «101» або «102».

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: У ДСНС в Чернігівській області

Ще статті по темі

Back to top button