Війна

Повернувся на щиті: у громаді на Чернігівщині зустрічають воїна

Сьогодні на батьківщину своєї сім’ї в с. Покошичі Понорницької громади навіки повертається наш захисник Станіслав Миленко.

Траурний кортеж рухатиметься через Короп: від лікарні – через Вільне, Оболоння, Понорницю, Криски — до с.Покошичі, до будинку, в якому проживає дружина воїна.

Молодший сержант Миленко Станіслав Михайлович загинув 28 грудня 2023 року поблизу населеного пункту Богданівка Бахмутського району Донецької області в бою за Україну, її свободу і незалежність.

Хоч воїн був родом із Запорізької області, з нашим краєм його пов’язують  дружина та маленький син, котрі проживають у селі Покошичі.

Станіслав народився 15 січня 1996 року. Після закінчення 9 класів школи в селі Світла Долина Новомиколаївського району Запорізької області здобув професію столяра в Кам’янському училищі. Строкову службу проходив в м. Запоріжжя, а після її закінчення навчався у військовій академії м. Львова.

Із 2021 року Станіслав Миленко продовжив службу за контрактом і з перших днів повномасштабного вторгнення став на захист Батьківщини. Спочатку – навчання на артилериста у Львові, далі – Чернігівський напрямок, і в березні 2023-го – м. Бахмут, де й обірвалось його життя.

Вічна пам’ять і слава Герою!

Ще статті по темі

Back to top button