Війна

Разом із братом і донькою боронив Чернігівщину: донька загиблого воїна просить підписати петицію 

У червні цього року на Авдіївському напрямку у бою за свою країну загинув бахмачанин, солдат Анатолій Шекула. 

Від самого початку наступу ворога на Авдіївку в жовтні 2023 року воїн брав безпосередню участь у пекельній обороні цього напрямку. 12 червня, виконуючи бойове завдання, воїн мужньо прийняв  свій останній бій із ворогом. 

Із першого дня повномасштабного вторгнення Анатолій Шекула, разом з братом і донькою, взявши до рук зброю, пішли захищати Чернігівщину. Далі пішов на схід. Із травня 2023-го у складі кулеметного взводу 47 ОМБр «Маґура» боронив Батьківщину в Роботиному, Оріховому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Посилились обстріли Чернігівщини, — В’ячеслав Чаус

Служив захисник у гранатометному відділенні гранатометного взводу 1-го механізованого батальйону військової частини А4699. 

Перед трагічною загибеллю воїн понад рік не був на ротації, захищаючи свою державу.

У мирному житті Анатолій виконував також не менш важливу місію — працював вчителем початкових класів. 

Анастасія Шекула, донька загиблого воїна та діюча військова, звернулася до Президента України з петицією про присвоєння її батьку, солдату Анатолію Шекулі почесного звання Героя України посмертно. 

Щоб петицію зміг розглянути Президент, необхідно зібрати 25 000 підписів. Наразі не вистачає всього 100 голосів. Однак часу залишилось обмаль, 100 підписів треба зібрати протягом трьох днів.  

Тож донька Захисника та й уся Бахмацька громада звертаються до небайдужих людей і просять підтримати петицію в пам’ять про мужній подвиг світлої людини, яка залишила після себе добрі спогади та неймовірний внесок у майбутнє нашого краю та всієї країни. 

Для підписання петиції треба перейти за посиланням: https://petition.president.gov.ua/petition/228404?fbclid=IwY2xjawFPVzFleHRuA2FlbQIxMAABHQ6p3Fuqrf4EFMnd9UR2QbEVgGqByIIvo2Y_MCwdwxxU9-vcF5AVewQVuQ_aem_TblXTSxxRC94I6oTmpPHcQ

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button