Війна

Росіяни вкотре обстріляли село на Чернігівщині

Розпочалась триста дев’яносто четверта доба російського повномасштабного вторгнення. Протягом минулої доби російські окупанти завдали 37 авіаційних та 4 ракетних удари, один з яких — по Краматорську. Також ворог здійснив 82 обстріли з реактивних систем залпового вогню.

Ймовірність завдання ракетних ударів залишається досить високою по всій території України.

Противник зосереджує основні зусилля на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Мар’їнському та Шахтарському напрямках. Завдяки професійним і злагодженим діям, наші захисники відбили на них понад 79 атак противника.

На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках оперативна обстановка без суттєвих змін. Російська федерація продовжує зберігати військову присутність на території республіки білорусь. Проте, формувань наступальних угруповань не відзначено.

Водночас, противник продовжував інженерне обладнання місцевості у прикордонних районах Брянської та Курської областей. Ворог обстріляв із мінометів та ствольної артидерії понад 20 районів населених пунктів. Серед них: Тимоновичі Чернігівської області.

Джерело: Генштаб ЗСУ

Ще статті по темі

Back to top button