Війна

Ще один воїн з Чернігівщини віддав життя за Незалежність

Знову чорна звістка надійшла до Понорницької громади – нещадний ворог забрав молоде життя Сергія Позднякова.

Сергій народився 9 липня 1995 року в селищі Понорниця. Після закінчення Понорницької школи вступив до Сосницького сільськогосподарського технікуму бухгалтерського обліку, а згодом отримав вищу освіту за спеціальністю «банківська справа» у Чернігівському національному технологічному університеті. Але, на жаль, юнаку не довелося працювати за професією — війна змінила плани.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коропська громада у жалобі: загинув воїн

У своїй діяльності Сергій йшов стопами дідуся Юрія Івановича Позднякова, всіма шанованого вчителя Понорницької школи, який свого часу викладав ДПЮ. З 2014 року хлопець займався національно-патріотичним вихованням дітей та молоді, прививав їм любов до спорту та Батьківщини. Був одним із засновників молодіжного табору «Сіверська Січ» у смт Сосниця.

З першого дня повномасштабного вторгнення Сергій мужньо захищав Вітчизну, долучившись до територіальної оборони. До цього був на сході в 2014 році у складі Добровільчого Українського Корпусу та в 2019 році.

3 березня 2023 року під час танкового обстрілу на Бахмутському напрямку ворог підступно забрав життя молодшого сержанта, командира відділення снайперів РВП Сергія Тарасовича Позднякова.

Прощання з Героєм відбудеться в смт Сосниця.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Понорницька громада

Ще статті по темі

Back to top button