Війна

Сьогодні на Чернігівщині в останню путь провели п’ятьох воїнів

Сьогодні на Чернігівщині в останню путь провели п’ятьох воїнів, які боролися за Незалежність Батьківщини!

Капітан Крисін Володимир Володимирович.

Народився 20 листопада 1998 року у Мені, у 2016-му році закінчив місцеву гімназію, того ж року вступив до Національної академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, яку закінчив у 2020 році.

Після цього розпочав проходження служби у військовій частині А0989. Під час повномасштабної війни на посаді командира роти протитанкових керованих ракет Володимир мужньо захищав Україну від загарбників.

На жаль, 11 лютого 2023 року поблизу населеного пункту Різдвяне Запорізької області Крисін Володимир загинув…

Попрощалися з воїном на його Малій Батьківщині, поховавши його на центральному кладовищі Мени.

Солдат Аладько Денис Вікторович

Народився 6 жовтня 1982 року у Чернігові. Тут закінчив ЗОСШ №30, а після неї — професійно-технічне училище №15.

Працював у ТОВ “Транс-Лайн”, а після подій 24-го лютого 2022 року долучився до оборонців Батьківщини. Службу ніс у військовій частині А0409 на посаді стрільця-снайпера та разом з побратимами давав гідну відсіч ворожим окупаційним військам.

На жаль 13 лютого 2023 року під час виконання чергового бойового завдання поблизу населеного пункту Парасковіївка на Донеччині Аладько Денис загинув…

Попрощалися з воїном у Чернігові в Катерининській церкві, поховавши його на кладовищі «Яцево».

Молодший сержант Пацюк Сергій Петрович

Народився 18 січня 1974 року у селі Смолянка. У 1991 році закінчив місцеву загальноосвітню школу. З 1992 по 1994 роки проходив строкову військову службу.

Після цього навчався в школі прапорщиків в Білій Церкві, а у квітні 2022 року долучився до оборонців України. Службу ніс у складі військової частини А7014 на посаді бойового медика і мужньо виконував свій військовий та громадянський обов’язок з захисту територіальної цілісності та недоторканості України.

На жаль, 6 лютого 2023 року під час виконання чергового бойового завдання на Луганщині Пацюк Сергій загинув…

Попрощалися з воїном у його рідному селі, поховавши його на місцевому кладовищі.

Старший солдат Апецько Євгеній Михайлович.

Народився 21 жовтня 1982 року в селі Лосева Слобода. У 2002 році закінчив Кучинівську ЗОШ, після чого проходив строкову військову службу на посаді старшого стрільця.

З вересня 2006 року по липень 2016 року чоловік працював у Чернігівському слідчому ізоляторі, а з 15 липня 2016 року розпочав військову службу за контрактом (строком на 3 роки) на посаді стрільця – помічника гранатометника 134-го окремого батальйону охорони та забезпечення, був безпосереднім учасником антитерористичної операції на сході України. У червні 2022 року Євгеній вдруге став на захист Батьківщини, потрапивши до складу військової частини А4355 на посаду розвідника – радіотелефоніста.

На жаль, 9 лютого 2023 року під час виконання чергового бойового завдання в районі населеного пункту Васюківка на Донеччині Апецько Євгеній загинув…

Попрощалися з воїном у селі Конотоп, що на Чернігівщині, поховавши його на місцевому кладовищі. Вдома на нього чекали дружина та двоє синів — Матвій і Микита.

Солдат Полуян Сергій Анатолійович

Народився 10 серпня 1990 року у селі Михайло Коцюбинське. Після початку повномасштабної війни долучився до лав оборонців Батьківщини. Службу ніс у військовій частині А7375 та разом з побратимами віддано боровся за Незалежність України.

11 лютого під час виконання чергового бойового завдання на Донеччині Полуян Сергій отримав поранення. Протягом трьох діб лікарі боролися за його життя, але, на жаль, 13 лютого 2023 року серце Захисника зупинилося назавжди…

Попрощалися з воїном у Чернігові в Катерининській церкві, поховавши його на кладовищі рідного села.

Керівництво та особовий склад Чернігівського обласного ТЦК та СП висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблих Героїв! Світла пам’ять про них назавжди залишиться у серцях кожного з нас…

Слава загиблим Героям!

Спочивайте з миром…

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button