Війна

Сумна звістка: помер воїн із Чернігівщини

Сумна звістка надійшла у Понорницьку громаду. 9 березня, у районі населеного пункту Дробишеве, Краматорського району, Донецької області зупинилося серце нашого Захисника з с.Шаболтасівка Савицького Олександра Володимировича. Про це повідомляють у Понорницькій селищній раді.

Народився Олександр 1 лютого 1985 року в м.Терез, Донецької області. Там зростав і навчався. Після смерті матері на постійне місце проживання переїхав до батька у с.Шаболтасівку.

Боронити рідну країну від лютого ворога Олександр пішов добровольцем. Призваний на службу до Національної Гвардії України 19 квітня 2023 року. Був солдатом 2-го мінометного взводу 2-ї мінометної батареї 2-го батальйону оперативного призначення.

«Дякуємо Олександру Володимировичу за те, що він самовіддано й до останнього подиху захищав нашу державу та кожного з нас!
Висловлюємо щирі співчуття батьку, рідним, друзям та побратимам загиблого з приводу непоправної втрати. Розділяємо ваш біль та схиляємо голову в глибокій скорботі», — йдеться у повідомленні.

Герої ніколи не вмирають! Вони живуть у наших серцях!

Інформація про зустріч та поховання нашого Захисника буде опублікована згодом.

Ще статті по темі

Back to top button