Війна

Сумна звістка: загинув воїн із Чернігівщини

Сумна звістка знову надійшла в Борзнянську громаду й залишила пекучу рану на серці кожного небайдужого жителя. Ще один Герой поповнив ряди НЕБЕСНОГО ВОЇНСТВА. 11 жовтня 2023 в с. Вербове Пологівського району Запорізької області загинув оператор відділення управління командира самохідної артбатареї самохідного артилерійського дивізіону Сергій Миколайович ЗИБЛИЙ. Про це повідомили у Борзнянській громаді.

Сергій Миколайович народився 27 жовтня 1992 року в м. Борзні.

У 2008 році закінчив 9 класів Борзнянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені Христини Алчевської і став студентом Борзнянського державного сільськогосподарського технікуму відділення «Виробництво та переробка продукції рослинництва». У 2012 році отримав диплом та кваліфікацію агротехніка.

Потім навчався в Чернігівському національному педагогічному університеті імені Т. Г. Шевченка, який закінчив у 2016 році й здобув спеціальність учителя біології та хімії.

П’ять років займався викладацькою діяльністю в Носелівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів.
На момент призову працював слюсарем ІІІ розряду з ремонту й експлуатації газового устаткування Борзнянської дільниці Прилуцького відділення АТ «Чернігівгаз».

«Усі, хто знав ГЕРОЯ, відгукуються про нього як добросовісного, чуйного, щирого й працелюбного чоловіка, надійного друга й помічника, адже в першу чергу він дбав не про себе, а про людей, котрі його оточували.

Добрим і порядним його виховала мама, загартований життям він став справедливим і чесним, а на війні бойові побратими відчули, що служать із справжнім другом, який готовий поділитися з ними останнім і підставити плече у скрутну годину.

Не пошкодував ВОЇН свого найціннішого скарбу – життя. Віддав його за свою матусю й 7-річну донечку, за всіх рідних і друзів, за кожного з нас, за всю Україну.

Слава мужнім українським воїнам! Слава їхньому героїзму й нескореному духу!
Нехай янголи стануть на сторожі вічного сну нашого земляка! Вічна пам’ять йому і царство небесне душі вірного СИНА УКРАЇНИ!

Про дату та час прощання з Героєм буде повідомлено додатково», — йдеться у повідомленні.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button