Війна

Трагічна втрата: на війні загинув воїн – депутат з Чернігівщини

У війні із російськими загарбниками загинув наш земляк, депутат Сновської міської ради – солдат Вадим Сергійко.

Про це повідомляє Сновська міська рада.

Народився Вадим Сергійко у Сновську 26 січня 1986 року, закінчив у 2003 році Щорську районну гімназію, навчався у місцевому ПТУ №7 за спеціальністю бухгалтер. Вищу освіту отримав у Національній юридичній академії імені Ярослава Мудрого.

Працював тренером-викладачем з вільної боротьби Щорської ДЮСШ «Колос» та на різних посадах в органах внутрішніх справ України. Згодом працював  помічником приватного нотаріуса у Сновську до початку повномасштабного вторгнення росії.

Вадим Сергійко у 2015-2019 роках був помічник Народного депутата України  VIII скликання  Анатолія Євлахова.

У 2020 році жителі Сновщини довірили йому представляти їхні інтереси —  він був обраний депутатом Сновської міської ради від політичної партії «РІДНИЙ ДІМ». Вадим увійшов до складу постійної комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин  та охорони природи.  Був справжнім патріотом своєї країни, активним депутатом, завжди відстоював свою позицію та позицію своїх виборців.

7 квітня 2022 року був призваний по мобілізації другим відділом Корюківського РТЦК та СП і не вагаючись ні хвилини пішов захищати Україну від ворога.

До військової частини А 0693 був переміщений 23 травня 2022 року, де проходив військову службу. Завжди користувався повагою серед побратимів, підтримував їхній бойовий дух.

23 вересня 2023 року став чорним днем для рідних, близьких, друзів, колег і побратимів Вадима. Його життя обірвалося під час виконання військового обов’язку поблизу населеного пункту Федорівка Донецької області.

Сергійка Вадима поховають у Сновську на Алеї Героїв.

Про рух траурного кортежу будемо повідомляти додатково.

Для всіх, хто бажає допомогти родині захисника, надаємо номер карток у ПриватБанку:

Мати — Сергійко Раїса 5168757416221317; рідний брат — Сергійко Сергій Анатолійович 5168757400574986.

Ще статті по темі

Back to top button