Війна

Тривалі тривоги через МіГи: Зеленський доручив знайти рішення

На засіданні Ставки верховного головнокомандувача президент Володимир Зеленський дав доручення розробити рішення, щоб тривалі повітряні тривоги через зліт МіГів не паралізували життя країни.

Про це повідомив глава держави у соцемержах.

«Окремо доручив Міністерству оборони, Генштабу та Кабміну запропонувати рішення, щоб вильоти носіїв «Кинджалів» не паралізували країну на години»,- сказав Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донеччині загинув 20-річний воїн із Чернігівщини

Зазначається, що на засіданні президент заслухав велику доповідь міністра оборони Умєрова про потреби українських воїнів у техніці, ракетах, боєприпасах, обладнанні та послугах – в усьому необхідному для подальшої деокупації України.

Ще на порядку денному були реалізація поточних контрактів, кнтрактування на наступний рік як із вітчизняним ОПК, так і з закордонними постачальниками, систематизація очікуваної міжнародної технічної допомоги.

На Ставці була доповідь міністра стратегпрому Камишіна щодо нарощування обсягів виробництва на підприємствах вітчизняного ОПК.

Щодо ситуації на фронті Зеленський заслухав доповіді головкома Залужного, командувачів Сирського, Тарнавського, Москальова та Содоля.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button