Війна

У Донецькій області загинув воїн зі Сновської громади

Сновську громаду знову сколихнула сумна звістка. У жорстоких боях за Україну, мир та свободу, до останнього борючись за рідну землю з російськими окупантами героїчно загинув молодший сержант Коваленко Павло Вікторович.

Про це повідомляє Сновська міська рада.

Народився Павло 1 листопада 1987 року в селі Старі Боровичі. Згодом навчався у міській школі №1, вступив до Чернігівського національного педагогічного університету імені Т.Г Шевченко, де в 2010 році отримав спеціальність викладач трудового навчання. Магістр педагогічної освіти.

Після закінчення університету працював майстром виробничого навчання у Сновському ВПУЛГ, потім – у Щорській районній гімназії вчителем інформатики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівщина втратила ще одного Захисника

З 18.03.2014 по 06.03.2015 рік проходив військову службу по мобілізації у Щорському РВК на посаді відповідального виконавця мобілізаційного відділу.

У 2017 році Павло поїхав працювати за кордон. Згодом повернувся до міста Чернігів, де проживав і працював.

Під час повномасштабного вторгнення 6 вересня 2022 року був призваний на військову службу по мобілізації Чернігівським ОМТЦК та СП. Військову службу проходив в 47-й бригаді військової частини А 4699 на посаді командира відділення технічного обслуговування бронетанкової техніки взводу технічного забезпечення.

Відданий військовій присязі на вірність українському народу, мужньо виконавши військовий обов’язок, наш земляк Коваленко Павло загинув 29 травня 2024 року у бою за Україну, її свободу і незалежність під час виконання бойових завдань в н.п. Новопокровське Покровського р-ну Донецької області.

У загиблого залишились батьки, рідний брат, дружина і донька.

Поховання захисника відбудеться у Сновську на Алеї Героїв міського кладовища.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button