Війна

У Городні завтра попрощаються із загиблим Захисником

Завтра, 18 лютого, Городнянщина прощатиметься із земляком, воїном, Героєм, який віддав своє життя в кровопролитній війні заради омріяної всім нашим народом Перемоги. 

Про це повідомляють у Городнянській міській раді.

«Євгенію Апецьку в жовтні виповнилося 40 років. 29 червня 2022 року він був призваний на службу Городнянським територіальним центром комплектування та соціальної підтримки. Євгеній був розвідником-радіотелефоністом розвідувального взводу першого аеромобільного батальйону. 

Він героїчно загинув, виконуючи свій військовий обов’язок, 9 лютого 2023 року біля Васюківки Бахмутського району Донецької області. 

З останньої дороги воїна зустрічатимуть у Смичині о 12.00. Потім він поїде в Конотоп, де о 13.00 годині відбудеться відспівування Героя та прощання з ним. У загиблого залишилась дружина і троє дітей. 

Але попрощатись можна з тілом. А душа, яка відтепер дивитиметься на рідну Городнянщину з Небес, залишиться разом із нами – із тими, задля кого він поклав на олтар Перемоги найдорожче. Сім’я втратила чоловіка, батька, а Україна – Воїна. Ще одного, який став у лави Захисників, щоб дати відсіч російській орді, щоб мужньо та самовіддано боронити українську землю.

Колись закінчиться війна. І Городнянщина в невимовному горі загоюватиме свої криваві рани від втрати своїх синів. Та пам’ять болітиме ще не одному поколінню, яке знатиме справжню ціну свободи», – йдеться у повідомленні.

Ще статті по темі

Back to top button