Війна

У громаді на Чернігівщині в останню путь провели Героя

Сьогодні, 7 серпня 2023 року, в останню дорогу провели воїна – Миколу Станіславовича Кота, який трагічно загинув 6 серпня 2023 року. Про це повідомляють у Бахмацькій міськраді.

Микола – корінний житель Курені, народився 17 травня 1996 року. Закінчив місцеву школу, згодом Ніжинський агротехнічний інститут. Працював у рідному селі на посаді головного інженера у ПСП «Авангард».
Пішов служити у перші дні повномасштабного вторгнення. Молодшого сержанта військової частини А3458 згадують як мужнього і сміливого воїна, який не вагався й миті, стаючи на захист України та даючи впевнений опір російським окупантам.

Віддати шану молодому чоловікові прийшли односельці, рідні, друзі, однокласники, представники влади, побратими. Із військовими почестями його поховали на Ільченківському кладовищі.
«Найкращі сини України стають янголами… Вони полишають рідний дім, батьків, коханих і йдуть захищати країну, але, на жаль, інколи вони віддають найцінніше – власне життя.

Висловлюємо щирі співчуття родині загиблого, розділяємо біль непоправної втрати, в скорботі схиляємо голови, молимось за упокій його безсмертної душі.
Царство небесне, тобі, Воїне!» – йдеться в повідомленні.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button