Війна

У селі на Чернігівщині рідні загиблого воїна встановили новий паркан на місцевому кладовищі

У Лукнові рідні загиблого воїна Станіслава Грищенка встановили новий паркан на місцевому кладовищі. Мама воїна Жанна Володимирівна і дружина Ніна Вікторівна надали для цього 90 тисяч гривень.

Про це повідомляє Коропська громада.

За ці кошти був встановлений 240-метровий паркан із воротами та хвірткою довкола кладовища, де похований воїн.

Ініціатива належить мамі Героя разом із його дружиною, – розповів староста Володимир Самодєлок. – Це кладовище було наполовину загороджене старим парканом, тож Жанна Володимирівна запропонувала встановити новий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зберегти унікальну пам’ятку архітектури: у селі Чемер відбулась промоакція (Відео)

Металевий паркан замовили в Києві. Кошти на матеріал надали рідні воїна. Ще 20 тисяч гривень на встановлення, а також необхідні для робіт техніку, довіз піску та води забезпечило ПСП «Лукново».

Староста каже, що люди в селі дуже вдячні рідним Станіслава за цей добрий вчинок.

Станіслав Грищенко став захист України від російського загарбника у серпні 2022 року. Був водієм гранатометного відділення взводу вогневої підтримки. Здійснював надзвичайно важливі завдання — доставляв боєприпаси та евакуйовував поранених побратимів. Врятував багато життів…

На жаль, 15 квітня 2023 року Станіслав Грищенко загинув у результаті ворожого артилерійського обстрілу та стрілецького бою з противником. Нашому захиснику навіки лишилось 35 років. У Станіслава залишилися мама, дружина та маленький син. Воїн відзначений орденом «За мужність» (посмертно).

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button