Війна

Унаслідок ракетного удару по Чернігову пошкоджено будинок Глібова (Фото)

Унаслідок російського ракетного удару по Чернігову 17 квітня зазнав пошкоджень будинок Григорія Глібова, в якому розміщується Інститут сільськогосподарської мікробіології та агропромислового виробництва НААН.

Про це повідомляється на Фейсбук-сторінці Інституту.

У будівлі зруйновано приміщення лабораторії фізіології мікроорганізмів, вибито частину вікон та дверей в головному корпусі, пошкоджена покрівля та лабораторне обладнання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біль та сльози: у готелі у Чернігові показали наслідки ракетного удару (Фото)

«Внаслідок ракетної атаки 17 квітня по нашому місту ми повернулися на 2 роки назад. Наше приміщення лабораторії фізіології мікроорганізмів зруйноване більше, ніж під час активних бойових дій, та вже зовсім непридатне для роботи. Знову вибита частина вікон та дверей в головному корпусі, пошкоджена покрівля та лабораторне обладнання, знищена праця людей, які протягом двох років вкладали душу для відновлення роботи нашого Інституту.

Але головне, що всі наші співробітники живі та ніхто не постраждав. І ми будемо знову працювати, знову відновлювати роботу наскільки це можливо, бо ми сильні і незламні»,- йдеться у повідомленні.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button