Війна

Вбиті росією: 25-річну дівчину розстріляли, коли вона намагалася виїхати

25-річна Ірина Силко загинула 14 березня на Чернігівщині. Авто, в якому вона їхала, розстріляли російські військові. Дві кулі влучили в Ірину…

24 лютого, коли почалась повномасштабна війна, менеджерка одного з київських ресторанів Ірина Силко разом із шеф-кухарем Ігорем виїхали з Києва. Ірина планувала дістатися додому, в Чернігів. Проте їй довелося залишитися в батьків Ігоря – у селі Шестовиця.
14 березня Ірина вирушила до Чернігова. Разом з Ігорем вони їхали в авто колоною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вбиті росією: в будинок пенсіонера влучив снаряд

«На машинах були написи «Діти», білі прапори. Ігор їхав за кермом першого авто. Його снайпер застрелив у голову, він помер на місці. За кермом другого авто був його батько, Іринка та вагітна жінка з дитиною. Дві кулі влучили в Іринку… Вони повернулися до Шестовиці. А ми не могли туди доїхати, щоб забрати її. Вона померла», – розповіла мама дівчини Світлана.

Ірина Силко закінчила Глухівський педагогічний університет за спеціальністю «психолог». Другий фах Ірини – «туристична та ресторанна справа». Мама пригадує, що її донька дуже гарно співала, любила брати участь у різних святкуваннях і була душею компанії.

В Ірини Силко залишилися батьки.

Джерело: Меморіал: вбиті росією

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button