Війна

Вбиті росією: 26 лютого охоронець був на роботі і потрапив під обстріл

65-річний Микола Попелишко загинув 26 лютого 2022 року від російських обстрілів у Чернігові. Він працював охоронцем в районі новобудов на вулиці Кільцевій. Того дня, будучи відповідальним працівником, теж вийшов на роботу, де загинув від численних осколкових уражень. Тіло Миколи виявили на місці трагедії 5 березня.

Микола Попелишко родом з села Хотіївка на Чернігівщині. Чоловік багато працював та опанував кілька фахів. Спершу навчався в Запорізькому машинобудівному профтехучилищі, після чого став формувальником-літейником на машинобудівному заводі. Завершивши службу в армії, пройшов курси водіїв і влаштувався водієм у колгоспі. Згодом Микола Попелишко працював на шахті об’єднання «Донецьквугілля», був кріпильником ремонту, гірничим робітником очисного вибою. Останні місяці був охоронцем будівництва на Кільцевій. А найдовше – 42 роки – Микола пропрацював водієм на різних підприємствах у Чернігові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівський поліцейський загинув від російського обстрілу, охороняючи стратегічно важливий об’єкт

Микола Попелишко був сім’янином, виховав та виростив двох дітей. Рідні з теплотою згадують про нього.

«Микола був гарною людиною. Добрим чоловіком, батьком та дідусем, якого дуже не вистачає в нашому житті, – сказала дружина загиблого Раїса Попелишко. – Він став невинною жертвою страшної війни».

Джерело: Меморіал: вбиті росією

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button