Війна

Вбиті росією: розстріляли у спину

22 травня 2022 року в рідному селі Мартинівка 65-річного Андрія Кікотя знайшли розстріляним неподалік власного подвір’я. 

За словами сусіда, коли по селу їхала російська колона, почали стріляти. Люди ховалися до погребів. Коли обстріли скінчилися, почали шукати Андрія, бо його ніде не було. В хаті все було розкидано, телевізор прострелений. Згодом його тіло знайшли в гайочку неподалік двору.

Андрій Кікоть народився в селі Мартинівка на Чернігівщині. Був двічі одружений, від першого шлюбу мав доньку. Вдруге одружився, коли жив у Черкасах, від шлюбу народилися двоє дітей – син і донька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Звільнився виконувач обов’язків начальника управління капітального будівництва ЧМР

На початку 2000-х Андрій повернувся до Мартинівки доглядати батьків. Тримав велике господарство: худобу, городи, пасіку.

Син Максим пригадав, що за 20 хвилин до смерті батько зателефонував йому і поставив дивне, на його погляд, запитання: «Коли приїдеш?». Сина це питання здивувало, адже батько розумів, що під час окупації син не зможе приїхати на Чернігівщину. Згадує, що голос батька був переляканий. Через 20 хвилин він уже був поза зоною.

У Андрія Кікотя залишилися дружина і троє дітей.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button