Війна

Вбиті росією: внаслідок ворожих обстрілів згорів у власній автівці

47-річний Олександр Грищенко загинув 26 лютого 2022 року. Він згорів у власній автівці через те,що його автомобіль російські військові обстріляли у селі Крупичполе на Чернігівщині.

Разом із ним загинув сусід і товариш Олександра 24-ліній Євген Чемерис. Вони жили у селі Припутні, чому поїхали до Крупичполя, рідні точно не знають.

Напередодні Олександр з сусідом Євгеном були в гостях у односельця. Але зранку вдома його не було. Рідні, коли прокинулися, почали його шукати, телефон був вимкнений. Донька Олександра Олена подзвонила його керівнику, який жив у Крупичполі, попросила проїхати селом, подивитися. За 15 хвилин він подзвонив і повідомив, що на в’їзді в село стоїть спалене авто.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ансамбль домристів із Сновська переміг на всеукраїнському фестивалі

Коли рідні приїхали на те місце — побачили згорілу автівку Олександра. Всередині було два обгорілих тіла. Тіло сусіда Євгена хоч і було обгорілим, проте його можна було впізнати. Однак, від Олександра майже нічого не залишилося.

Донька пригадує, що її кремезний тато вмістився у велику миску… Поховали Олександра Грищенка 27 лютого на місцевому кладовищі.

Олександр Грищенко народився у селі Припутні. Після школи служив строкову службу. Потім працював на різних сільськогосподарських підприємствах у Припутнях, Ічні, Крупичполі – був трактористом і комбайнером. В останні роки мав роботу в лісі, теж водієм.

В Олександра було чимало техніки, він обробляв землю, вирощував зерно. В Олександра Грищенка залишилися дружина, донька, син, онук і двоє братів.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button