Війна

Вбиті росією: ворожий бронетранспортер розчавив авто, яким їхала сім’я

Оксані Близнюк було 45 років. Вона загинула 1 березня 2022 на Чернігівщині. Авто, яким їхали Оксана, її чоловік, син та двоюрідний брат російські військові розчавили бронетранспортером.

Опісля колона ворожих сил зупинилася. Двоє озброєних солдатів вийшли, оглянули авто й витягли звідти сина подружжя Близнюків, Андрійка. Він єдиний вижив. Хлопчика знайшли місцеві та повідомили про це рідних. Дитині на той час було 10 років.

Оксана Близнюк родом із Києва. Жила у місті Бровари. Працювала помічницею вихователя у дитячому садку. Разом із чоловіком Михайлом виховувала сина Андрія та доньку Тетяну.

Оксана любила квіти, захоплювалася вʼязанням, пекла торти і пироги. Створювала букети з гофрованого паперу з цукерками.

24 лютого 2022 року Оксана Близнюк разом із чоловіком та сином виїхали з Броварів до Софіївки, що на Чернігівщині. Там мешкали батьки Оксани. Сім’я вважала, що в селі, подалі від столиці, буде спокійніше.

1 березня 2022 року Оксані зателефонував двоюрідний брат Сергій. Він повідомив, що на Софіївку рухається ворожа техніка. Сергій вивіз своїх рідних, а потім повернувся за родиною Оксани. Дорогою між селами Калинівка та Коломійцівка авто, в якому вони їхали, російські військові розчавили бронетранспортером. Опісля машину спалили.

«Мама була чуйною та доброю людиною. Дуже любляча. Креативна. Вони з батьком неймовірно любили одне одного, завжди були разом», – розповіла донька Тетяна.

В Оксани Близнюк залишилися батьки, донька, син та маленька онука.

Неповнолітнього сина Андрійка взяла під опіку старша дочка Тетяна.

Джерело: Меморіал: вбиті росією

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button