Війна

Вбиті росією: згоріла під час пожежі, внаслідок ворожого обстрілу  

Життя Милани Черняк трагічно обірвалося 3 жовтня цього року. 6-річна дівчинка жила у прикордонному селі Гірськ на Чернігівщині. Туди приїхала автівка з газом. Зупинилася біля будинку родини Милани, коли ворожа армія зробила чотири постріли зі ствольної артилерії. Внаслідок цього зайнялася пожежа.

З розповіді бабусі дівчинки, почувши гуркіт, діти та онуки бігли ховатися в погріб. А потім Милану, ніби назад відкинуло до машини, і вона згоріла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Незбалансоване харчування та некваліфікований медперсонал: у Комарівській гімназії виявили порушення (Фото)

У старшої сестри через обстріли відірвало руку. Поранення отримав і молодший брат, батько і дядько.

Милану поховали 5 жовтня на кладовищі у місті Сновськ – центр громади, до якої входить Гірськ.

«Миланка була милою дитиною. Їй шість, треба б у школу, але ж дистанційка, то вдома вирішили залишити. Вона така розумничка, так казки розповідала. А яка працьовита була: їй нічого не загадуєш, а в неї руки так і чешуться, щоб допомагати. Ще онучка обожнювала квіти і малювала гарно.», – пригадує бабуся Наталія Білоус.

У Милани Черняк залишилися батьки, брат, сестра, бабусі, дідусі та інші родичі. В цій трагедії загинули також водій та експедитор Валерій Вербицький і Сергій Головченко.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button