Війна

Ворог продовжує обстрілювати прикордоння Чернігівської області

Учора, 10 вересня, російські окупаційні війська продовжили обстрілювати українське прикордоння. Ворог наніс вогневе ураження із застосуванням мінометів та ствольної артилерії.

Під ворожим вогнем опинилися Великописарівська, Краснопільська, Середино-Будська, Есманьська та Юнаківська громади Сумської області та Семенівської громада Чернігівщини. Про це повідомляє Держприкордонслужба.

Близько 12 години дня на околиці одного з населених пунктів Семенівської громади розірвався 1 снаряд. Ворог цілив зі ствольної артилерії зі сторони російського  населеного пункту ломаківка.

Пообідні противник з російського населеного пункту дроновка обстріляв територію Краснопільської громади зі 122-мм ствольної артилерії, нараховано біля десятка вибухів.

Середино-Будська громада з району російського населеного пункту зернове обстріляна ворогом зі ствольної артилерії та мінометами — 18 прильотів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загинув обороняючи рідне місто на Чернігівщині

Внаслідок обстрілу пошкоджено приватний житловий будинок, вікна сусіднього будинку. Пошкоджена електромережа, побиті городи у людей та автівка.

Есманьську громаду росіяни обстрілювали мінометами — 4 вибухи, вогонь вели з району населеного пункту троєбортне.

Згодом на території Великописарівської громади лунали вибухи від розриву снарядів, всього з півдесятка. Вогонь вівся зі сторони російського населеного пункту сподарюшино зі 120-мм САУ.

Пізно ввечері окупанти з російського населеного пункту куриловка обстріляли територію Юнаківської громади з мінометів, нараховано з півдесятка вибухів.

Складові Сил оборони продовжують захищати Україну від російських загарбників.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button