Війна

Воїнам із Чернігівщини потрібні «очі», щоб бачити вночі

Кривава війна, яка забирає життя українців, триває. Але внесок у наближення нашої Перемоги може зробити кожен, якщо не на полі бою, то фінансово. Адже своїм відносно спокійним життям нині на рідній Чернігівщині ми завдячуємо нашим військовим, які боронять мир.

Землякам із Чернігівщини, які нині воюють у Донецькій області, де дуже гаряче, потрібні окуляри нічного бачення, щоб бачити ворогів уночі, коли вони хочуть завдати втрат українським військовим.

«Нашим хлопцям дуже треба бачити в темряві. Бо вороги знаходять шпаринки, де їх не не видно, і намагаються через них пролізти й завдати шкоди. Тому окуляри, які дозволяють бачити вночі, вкрай потрібні , аби наші хлопці орієнтувалися в навколишній ситуації і могли вчасно зреагувати на вороже проникнення та захистити себе», – розповідає Альона Авраменко зі Сновська, дружина військового.

Збір вона організувала для 58-ї бригади, в якій служить її чоловік Дмитро і багато інших хлопців із Чернігівщини. До речі, чоловік Альони Авраменко пішов на війну добровольцем і вже скоро буде два роки, як він на війні.

«Потрібно 100 тисяч гривень і вже вдалося зібрати 24 тисячі. Поки перші дні збору люди відгукуються. Але дозбирати ще потрібно велику суму», – зазначає Альона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Прилуках з річки підняли тіло 24-річного чоловіка

Планується придбати одні окуляри – ними користуватимуться вартові, які перебуватимуть на чергуванні. 

«Є дешевші прилади, але вони не дуже ефективні. Дозволяють бачити на відстань до 300 метрів. А той, який плануємо придбати, – на відстань до кілометра», – пояснила жінка.

Вона просить приєднатися до збору всіх небайдужих людей, адже війна – це спільне горе всіх нас. До того ж, окуляри нічного бачення допоможуть врятувати не одне життя наших воїнів. Бо відносно спокійне життя в нас вдома коштує дуже дорого.

Кошти на окуляри нічного бачення треба перераховувати за реквізитами.

Посилання на банку:

https://send.monobank.ua/jar/6QN6UcySuJ

Номер картки банки:

5375411212343276

Не будьмо байдужими! Важлива кожна гривна, адже маленьких донатів не буває!

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ірина Осташко

Ще статті по темі

Back to top button