ВійнаСуспільство

Збір на ремонт машини медичної допомоги для захисників Чернігівщини

Захисники з Чернігівщини потребують допомоги в зборі на ремонт машини медичної допомоги. Збір відкрила донька захисника Сергія Пилипенка з Новгород-Сіверщини.

«Тато одразу, як дізнався про повномасштабне вторгнення, зателефонував до воєнкомату, щоб дізнатися про подальші дії, проте мости вже були підірвані, тому виїхати було неможливо. У воєнкоматі йому сказали: «Залишайтеся на зв’язку, щойно знадобиться, ми вам зателефонуємо». Проте тато не просто чекав дзвінка, він постійно думав, як може допомогти. Він узяв на себе відповідальність за створення поста в нашому селі. Далі він служив у 54-й бригаді, де працював і знищував ворога в різних складних напрямках, включно з с. Білогорівка, н.п. Верхньокам’янське, Сіверськ та інші», – розповіла ЧЕЛАЙН донька захисника Сергія Пилипенка Альона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція показала наслідки авіаудару по центру Семенівки (Фото)

6 вересня 2022 року під час виконання бойового завдання із захисту Батьківщини поблизу с. Білогорівка Луганської області через обстріл артилерії збройних сил російської федерації Сергій Пилипенко отримав поранення.

«Наразі його турбує постійний біль у спині, але це не завадило йому продовжувати захищати нас. Він тепер продовжує службу як водій медичної автівки на напрямку Часів Яр», – пояснює Альона Пилипенко.

Зараз авто, на якому працює Сергій Пилипенко, рятуючи життя, потребує ремонту. Просимо долучитися до збору.

Ціль збору – 40 000 грн.

Посилання на баночку:

https://send.monobank.ua/jar/3oRge7442N

Номер картки банку:

5375411215365128 Кожен донат – важливий.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button