Війна

Жителів прикордоння Чернігівщини просять евакуюватися

За останній час погіршення безпекової ситуації в Семенівській громаді змушує значну кількість мешканців шукати альтернативи для безпечного проживання. Особливо це стосується тих, хто проживає в прикордонних селах, сімей із дітьми та громадян похилого віку.

Міська влада продовжує надавати допомогу мешканцям прикордоння, які хочуть евакуюватися до більш безпечних місць для проживання, повідомляє Рідна Семенівка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На прикордонні Чернігівщини росіяни атакували будівлю зерноскладу (Фото)

«Семенівська міська рада надає паливо для заправки авто для евакуації, надає транспорт за потреби перевезення речей, а також сприяє в пошуку житла в інших громадах», – повідомив міський голова Сергій Деденко.

Нещодавно представники сіл Костобоброва та Олександрівки відвідали Носівську громаду, де обговорювали можливості переселення сімей із дітьми з прикордонних територій. Міська рада готова продовжувати такі ініціативи для всіх, хто хоче виїхати до безпечніших регіонів.

Також на сьогодні є можливість розміщення мешканців прикордоння у модульних містечках Чернігова.

«Із питань переїзду/евакуації звертайтесь до мене особисто та до заступників міського голови», – наголосив очільник громади Сергій Деденко.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button