Війна

Знову непоправна втрата, знову сумна звістка прийшла на Чернігівщину

Захищаючи Україну, загинув воїн-Герой, молодший сержант Власенко Олександр Юрійович.

Він народився 10 січня 1993 року в селі Киїнка Чернігівського району Чернігівської області. Освіту здобував у Бобровицькій середній загальноосвітній школі. Після закінчення 9 класів у 2009 році вступив до Київського електромеханічного технікуму ім. М. Островського, де в 2012 році здобув спеціальність механіка СЦБ залізничного транспорту. У 2013-2014 році проходив службу за мобілізацією. Після демобілізації працював старшим механіком СЦБ залізничної станції Дарниця в АТ «Укрзалізниця», потім – у торговельній мережі магазинів «Епіцентр».

28 квітня 2022 року добровільно вступив до лав Збройних Сил України, ставши на захист рідної Батьківщини. Загинув 24 червня 2022 року в районі населеного пункту Потьомкине Бериславського району Херсонської області під час виконання бойового завдання внаслідок артилерійського обстрілу при спробі противника відбити позицію. Вдома в нього залишилися сумуючі батьки, дружина, син і брат.

Вічна пам’ять і слава загиблому Захиснику України!

Завтра, 13 жовтня, ми зустрічатимемо Олександра Юрійовича Власенка живим коридором о 8:40 від моргу, по вул. Незалежності, вул. Змачинського до вул. Зелена. О 9:45 – живий коридор від вул. Зелена по вул. Змачинського, далі – по вул. Незалежності до площі. О 10:00 на центральній площі міста відбудеться мітинг-реквієм і церемонія прощання із загиблим Героєм.

Після мітингу-реквієму траурна процесія вирушить на міське кладовище (Якушкове), де відбудеться відспівування воїна. Просимо жителів громади приєднатись до живого коридору та церемонії прощання, щоб з усіма почестями провести в останню путь полеглого Захисника України.

Джерело: Нежатин

Ще статті по темі

Back to top button