Війна

Знову втрата: загинув воїн із Чернігівщини

І знову втрата. Біль і прощання назавжди…
Учора, 10 жовтня 2023 року, зупинилося серце нашого земляка, захисника Юнака Сергія Борисовича. Сергій Юнак народився 11 грудня 1970 року в селі Бахмач. Закінчив місцеву школу, потім – строкова служба в армії. Згодом працював охоронцем у місті Києві.

Про це повідомляють у Бахмацькій міськраді.

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну долучився до добровольчого загону територіальної оборони громади. 5 травня 2022 року був мобілізований до ЗСУ. Воював навідником першого механізованого відділення першого механізованого взводу другої механізованої роти третього механізованого батальйону військової частини А4123 (у складі 67-ї окремої механізованої бригади). Був тяжко поранений і деякий час проходив лікування в госпіталі. Наразі Сергій Юнак перебував у відпустці за станом здоров’я (після поранення). І раптово 10 жовтня 2023 року серце воїна зупинилось на 52-му році життя.

Скорбота і сум завмерли в повітрі. Важко знайти слова розради, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної людини, але нехай добрий, світлий спомин про мужнього захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться в пам’яті рідних, колег, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував. Сумуємо разом з вами, низько схиляємо голови в скорботі.

Попрощатися із Сергієм Юнаком можна буде 12 жовтня 2023 року о 12:00 за адресою: с. Бахмач, вулиця Шевченка, 5А. Поховають воїна на кладовищі, що по вулиці Федора Жили (Дудківка).
Вічна шана, честь і слава Захиснику!

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button