Новини

За ініціативи «Нашого краю» в Чернігові родини з онкохворими дітьми отримуватимуть матеріальну допомогу

*Актуально

В обласному центрі Чернігівщини родини з дітьми, які мають онкологічні захворювання, отримуватимуть матеріальну допомогу з міського бюджету. Внести зміни до Положення про надання одноразової матеріальної допомоги мешканцям Чернігова запропонував депутат Чернігівської міськради від «Нашого краю» Володимир Коваленко, і відповідне рішення було схвалено під час сесії 30 листопада.

Згідно з рішенням, розмір одноразової матеріальної допомоги з міського бюджету Чернігова на лікування дітей з онкологічними захворюваннями встановлено на рівні 10 тис. грн щорічно.Перед голосуванням Володимир Коваленко звернувся до колег підтримати рішення, оскільки воно є важливим для багатьох родин. «Нам треба злагоджено працювати, аби допомагати тим, хто потребує підтримки», – наголосив він. Зміни до Положення про надання одноразової матеріальної допомоги мешканцям Чернігова підтримали всі депутати.

За словами Володимира Коваленка, лікування онкозахворювань є дуже вартісним, а тому для чернігівських родин, які борються за життя дітей, допомога від міста матиме значення. Завдяки внесеним змінам на рівні міста затверджено право родин з дітьми, які мають онкологічні захворювання, отримати щорічно муніципальну матеріальну підтримку.

До речі, допомогу чернігівці зможуть отримати з 1 січня 2018 року, надавши необхідний перелік документів до відділу звернень громадян Чернігівської міської ради.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button