Війна (Відео)

Чернігівським військовим на передовій необхідний броньований автомобіль (Відео)

Від 24 лютого українці борються за Перемогу. Аби закрити потреби наших військових, які перебувають у гарячих точках, кожен українець робить посильний внесок, таким чином наближаючи нашу Перемогу.

Ксенія Трубіна – співачка, утім, війна докорінно змінила її життя. В сьогоднішніх реаліях вона – насамперед волонтерка, яка відкрила збір на броньований автомобіль для бригади, в якій служить її чоловік і наші чернігівські хлопці.

«Ми збираємо на бронеавтомобіль, аби вивозити поранених із місця бойових дій. Ми дивились, виходить десь 400 тисяч гривень – найдешевший автомобіль. Своїми силами зібрати не вдається. Ми все розуміємо, але наші хлопці не втомлюються нас боронити і захищати, виборювати нашу територію», — Ксенія Трубіна – волонтерка.

Дедлайном волонтерка визначає 7 лютого. Саме цього дня її чоловік має повернутися на схід. Разом вони мріють, що поїде він туди на придбаному автомобілі, що рятуватиме життя наших захисників.

«Броньований автомобіль потрібен, бо є кілька етапів евакуації. Перший етап: коли безпосередньо трапилось поранення, треба доїхати де місця, де буде надана перша медична допомога, і це робити потрібно тоді, коли може тривати обстріл. Тому потрібен саме броньований автомобіль, аби убезпечити і поранених, і тих, хто буде їх вивозити», — Ксенія Трубіна – волонтерка.

Станом на зараз вдалося зібрати третину потрібної суми. Об’єднавши зусилля, нам точно вдасться закрити збір. Разом Переможемо!

Реквізити для збору:

Картка Приват банку

4731185633559924

Монобанк

4441114414452779

Отримувач: Трубіна Ксенія Олексіївна

Журналіст: Таліна Тарасенко

Оператор: Сергій Бутько

Ще статті по темі

Back to top button