Війна (Відео)

Чернігівці розповіли про ракетний удар по місту, а також показали його наслідки у своїх домівках (Відео)

«Ранок у нас починався добре, тому що в мого чоловіка сьогодні день народження. Ми з дитиною прокинулися, хотіли його привітати, потім почалася повітряна тривога і буквально за кілька хвилин надійшло повідомлення про підвищену небезпеку. Відкрила телеграм, побачила, що «Чернігів – усі в укриття» і буквально через кілька секунд пролунав вибух, ми схопили дитину та вибігли в коридор, там уже були наші сусіди. Почали кричати всім, щоб вони падали на підлогу, після чого пролунали ще два вибухи», — Ольга Самойленко – мешканка Чернігова.

«Я працювала на кухні, сиділа за комп’ютером. Чую «Шшшш…» і розумію, що вже треба бігти. Я вибігла в коридор, мене накрило шумом, світлом, звуком, потім був ще один приліт, мені здається. Кажуть, їх було три, але я чула лише два з переляку. Вибігла у коридор, повибігали сусіди і все», — Катерина Ященко – мешканка Чернігова.

«Це відбулося о 9-й годині ранку. У нас дві спальні, жінка була тут, а я в іншій кімнаті. Якраз вона вирішила вийти з кімнати. Це їй і допомогло, адже стався вибух, ударна хвиля зайшла в квартиру, вона була настільки потужна, що ці вікна просто винесло та зламало раму. На вікні стояли квіти, вони попадали вниз, ми прибрали. Ось оце сміття, яке… Оці квіти, кактуси, оце вже мішок ми зібрали», — Станіслав Поліщук – мешканець Чернігова.

«Наслідки… Стараюся якось самостійно. Приїхав знайомий, допоміг мені трішки, небезпечні стулки деякі зняв, деякі поставив на місце хоч якось, щоб не впало нікому на голову. У мене ж дитина ще мала є. Не знаю, чи зможемо ми сьогодні тут ночувати. Думаю, що ні, бо тут можна напряму виходити на вулицю. Треба десь якусь фанеру знайти», — Катерина Ященко – мешканка Чернігова.

Журналіст: Таліна Тарасенко

Оператор: Сергій Бутько

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button