Суспільство (відео)

Чоловік, що проковтнув ложку і ножиці втік з лікарні (Відео)

Розваги закінчились на лікарняному ліжку. 31-річний киянин, побившись об заклад, проковтнув ложку та ножиці. Чоловік відпочивав у компанії друзів на Чернігівщині. Після розпиття спиртних напоїв вирішили розважитись.

«Я не був присутній, він сидів, випивав. Я не знаю, на що вони побились об заклад, чесно. Мене там навіть не було! / звісно, переживаємо», — друг.

Після того, як проковтнув спершу ложку, а потім і ножиці, чоловік, мабуть, протверезів, бо одразу поїхав до лікарні по допомогу.

«Зі скаргами на те, що він проковтнув металеві предмети, сторонні тіла. І коли ми його обстежили, то виявили в ділянці шлунка сторонній предмет у вигляді металевої ложки. Приблизно за розмірами вона має вигляд десертної ложки. А на рівні стравоходу побачили інше стороннє тіло. Це манікюрні ножиці», — заступник головного лікаря з хірургічної роботи обласної Андрій Лінник.

Чоловіка одразу госпіталізували. Рентген підтвердив наявність в організмі сторонніх предметів. Ложка опустилась глибше, її вирішили не чіпати. А ось ножиці лікарі таки спробували дістати.

«Одразу ж під загальним знеболенням почала надаватись медична допомога. Я маю на увазі — ендоскопічно, без оперативного втручання нам вдалося видалити перше стороннє тіло – це ножиці із стравоходу», — заступник головного лікаря з хірургічної роботи обласної Андрій Лінник.

Тих, хто влаштував разом із постраждалим абсурдне парі, в лікарні ми не побачили. Не захотів спілкуватись із журналістами і сам «жартівник-невдаха». Більше того, після нашого візиту до лікарні постраждалий почав збиратися додому, написавши лікарям розписку.

Він відмовляється від допомоги, у нього немає претензій до медперсоналу.

Медики  ж розводять руками, сподіваються, що ложка вийде сама й операція йому все ж таки не знадобиться.

«Ми в цьому випадку, коли вже допускаємо, що, коли цей сторонній предмет подолав стільки відділів і дійшов до якогось, то немає сенсу сьогодні ганятись за ним, бо, може, він подолає й інші відділи, так же ж?», — хірург таракального відділення Яків Іващенко.

Найскладніше було – взагалі проковтнути сторонній предмет, кажуть лікарі. У своїй практиці вони такі випадки бачили вже неодноразово, але зазвичай дивні речі ковтають діти.

Ще статті по темі

Back to top button