Суспільство (відео)

На Чернігівщині військові атакували і захищалися (Відео)

На Гончарівському полігоні понад тисяча воїнів-резервістів 61 окремої мотопіхотної бригади  відточували свої навички. Фінальним етапом підготовки бійців стали масштабні навчання із залученням артилерії та авіації. Для багатьох воїнів це не новизна, адже вони пройшли горнило війни на Донбасі.

— З особовим складом проводяться  навчання з бойовою стрільбою для злагодження  їхніх дій, для підготовки виконання завдань в зоні АТО, — Сергій Литвинов, заступник командувача військ оперативного командування «Північ» з бойової підготовки.

Юрій Тарасенко на навчаннях прикриває своїх товаришів з крупнокаліберного кулемету, який з двох кілометрів пробиває броньовану машину піхоти.

—  Буду прикривати вогневою підтримкою свій підрозділ. Крупнокаліберний кулемет знищує легкоброньовані  цілі, літаки та гелікоптери, що низько летять, — Юрій Тарасенко, командир кулеметного відділення.

Бійці бригади навчалися атакувати умовного противника та захищати свої позиції. Вже незабаром військові замінять своїх побратимів на Донбасі, а отримані ними навички стануть в нагоді на полі бою.

Читайте новини ЧЕline у Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button