206 округПолітика (відео)

БПП-шник Гарус не буде технічним кандидатом по 206-у округу в Микитася? (Відео)

Кандидат від БПП по 206-му округу Сергій Гарус запевнив, що й гадки немає про те, що його роблять технічним кандидатом для одіозного та скандального забудовника Микитася.

— Ми працюємо на результат, а результат побачимо після виборів. Є з’їзд партії, що надав мені довіру представляти БПП на виборах. Який технічний кандидат? – сказав Гарус в інтерв’ю ЧEline.

Нагадаємо сьогодні партія БПП висунула кандидатів на довибори по всім округам.

Довідка

Народився 6 травня 1976 року в м. Чернігів, українець, громадянин України.

З 1983-го до 1986 року навчався у Чернігівській середній школі № 30. З 1986-го по 1991 рік – у школі № 12.

У 1991 році вступив до Чернігівського радіо-механічного технікуму, навчався за спеціальністю «Наладка верстатів із програмним забезпеченням та робото-технічних комплексів». У 1995 році закінчив навчання, отримавши кваліфікацію молодшого спеціаліста.

У 2008 році вступив на заочне навчання до Чернігівського державного педагогічного університету ім. Т.Г. Шевченка на спеціальність «Трудове навчання, автосправа». У 2009 закінчив навчання, отримав кваліфікацію спеціаліста.

У 2010 році вступив на заочне навчання до Міжнародної академії управління персоналом на спеціальність «Правознавство». У 2013 році закінчив навчання, отримав кваліфікацію юриста.

Трудову діяльність розпочав у 1996 році на посаді зварювальника ВАТ «Чернігів-АВТО». З 1997-го по 2001 рік працював шихтувальником-зварювальником ПКФ «Еліон». З 2001-го по 2013 рік працював у банківській сфері, обіймаючи посади економіста, начальника відділу, начальника управління, директора.

З 2013 року по 2014-й – завідувач сектором адміністративних послуг Чернігівської районної державної адміністрації. З 2014року донині працює помічником-консультантом народного депутата України.

Сергій Гарус був помічником депутатів БПП – Валерій Куліча та Владислава Атрошенка.
Дружина – Жанна Миколаївна Гарус – менеджер. Син Данило – учень 11 класу ЗОШ № 12, донька Марія – учениця 3 класу ЗОШ № 12.

Очолює Чернігівську міську громадську організацію «Спортивно-технічний клуб «Чернігів-карт» і громадську організацію «Чернігівська обласна федерація картингу».

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. «Какой технический кандидат?» Дурачка включать Гарус умеет хорошо… У Микитася на 100 % есть поддержка админ.ресурса, так почему им отправлять на выборы 2х кандидатов? Вово! Не нужно нас считать такими тупыми!

  2. У Микитася денег хватит не одного и даже не десять технических
    кандидатов себе купить! На его оффшорных счетах наверняка набралась
    немаленькая сумма. А как может быть иначе, если его бизнес исполнял
    заказы семьи Януковича?…..

Back to top button