Політика (відео)

Людмила Давиденко прагне зробити українське законодавство зрозумілим і доступним кожному (Відео)

*Актуально

Людмила Давиденко народилася в Бахмачі, тут прожила шість років, ходила до дитячого садочка. Через багато років вона повернулась сюди вже як кандидат у депутати по 208-му округу.

«Мені приємно, що я знову тут і стільки знайомих облич. Ніколи не думала, що за таких обставин повернуся. Але це таке доросле відчуття, коли ти повертаєшся додому. Рідні стежки, рідні вулиці. І оця вулиця Октябрська, де я багато часу проводила, коли була маленькою», — Людмила Давиденко, кандидат у народні депутати по 208-му округу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Людмила Давиденко виступатиме за те, аби мешканці громад контролювали надходження до місцевих бюджетів (Відео)

Як фаховий юрист Людмила Давиденко зазначила, що прагне зробити українське законодавство справедливим і зрозумілим для кожного.

«Якщо ви мені довірите право в депутатській діяльності, то я, звісно, розумію, що таке законодавство. У нас жартують інколи, що закон – як дишло, куди повернув, туди й вийшло. Так от, такого не повинно бути. Мені здається, що найефективніший закон – це той, що не потребує додаткового тлумачення. Щоб кожна людина, яка, крім школи, не закінчила інших навчальних закладів, прочитавши норму, могла розуміти, що законодавець мав на увазі», — Людмила Давиденко, кандидат у народні депутати по 208-му округу.

Під час зустрічі із земляками Людмила Давиденко також розповіла, що йде до Верховної Ради, аби продовжити справу свого трагічно загиблого чоловіка. Адже Валерій Давиденко завжди опікувався округом, у якому обирався двічі. Багато зробив для розвитку саме Бахмаччини.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button