Суспільство

Мена отримала комплекти для реабілітації пацієнтів

«Наш край» продовжує допомагати мешканцям Чернігівщини.

Активісти «Нашого краю» передали допомогу двом медичним закладам райцентру Мена.

Вантаж у вигляді засобів медичного призначення отримали Менська центральна районна лікарня та районний центр первинної медико-санітарної допомоги. Відтепер лікувальні установи матимуть необхідні комплекти для реабілітації пацієнтів – милиці, інвалідні візки, ходунки, також вони отримали сучасні дерев’яні ліжка.

За словами головного лікаря ЦРЛ Петра Хомрача, лікарня зараз обслуговує понад 36 тис. жителів Мени і району. Оскільки це найбільший лікувальний заклад серед шести навколишніх районів, то в перспективі він має стати центром одного з госпітальних округів Чернігівщини.

«Матеріально-технічна база медичного закладу, як й інших у нашій країні, застаріла. Це обладнання дуже важливе та необхідне. Кожній допомозі вдячні», — наголосив він.

Керівник районного центру первинної медико-санітарної допомоги  Наталія Корнієнко погоджується з думкою колеги. Вона особливо вдячна за надані ліжка, адже в амбулаторіях (у центру їх 7) їх потребують.

«Наша мета – якісна допомога жителям Менського району. Це важлива для нас підтримка», — зазначила вона.

Голова депутатської фракції «Наш край» у Чернігівській обласній раді Ольга Чередник наголосила, що «Наш край» не залишається осторонь вирішення нагальних питань забезпечення медичних і соціальних закладів, аби послуги для жителів області були якісними та доступними.

«Ми працювали і працюватимемо в цьому напрямі», — додала депутат обласної ради.

15102180_550196535188221_1564995155_o

Благодійну допомогу передали представник «Нашого краю» Олександр Любарець і голова Менської районної партійної організації «Наш край» Володимир Булавко. У заході також узяв участь голова Менської районної ради Олександр Мисник.

Прес-служба Чернігівської облорганізації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button