Суспільство

Чернігівські патрульні розшукали та повернули додому 12-річного хлопчика

Учора, 17 листопада, близько 17-ї години, на лінію 102 зателефонувала схвильована жінка та повідомила, що не може знайти свого 12-річного сина. Хлопець пішов гуляти на вулицю і зник з поля зору. Про те, що буде кудись іти, не попереджав, мобільного телефону не має. До заявниці негайно направили один з екіпажів патрульної поліції.

За короткий час усі поліцейські екіпажі, які перебували поблизу місця мешкання зниклого хлопчика, отримали орієнтування з його описом і почали відпрацьовувати територію та найближчі вулиці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Патрульні оперативно розшукали зниклу дитину

Виявилося, що чимало людей бачили дитину: хтось, проходячи повз, хтось поблизу зупинки громадського транспорту. Інформація постійно оновлювалася, а коло пошуку розширювалося.

Минуло трохи більше години, як на гарячу лінію звернулася громадянка, яка повідомила, що вона працює кондуктором тролейбусу №8, зараз перебуває на маршруті. Нещодавно до неї зверталися поліцейські, які розшукували 12-річного хлопчика. Щойно дитина, схожа за описом, зайшла до салону тролейбуса.

За кілька хвилин, прибувши на одну з зупинок на маршруті тролейбуса, охоронці порядку упізнали хлопчика. За його словами, він хотів проїхатися в тролейбусі.

Разом зі співробітником ювенальної поліції дитину доставили додому.

Патрульна поліція Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button