На Чернігівщині можна скуштувати медове шампанське

56-річний пасічник із села Хотунічі Сновського району Володимир Безручко має власний рецепт виготовлення ігристого напою. І ним він охоче ділиться з усіма. Потрібні лише обрізки вощини із залишками меду, вода, трішки дріжджів – і все. Головне, зберегти пропорції і дати настоятися напою упродовж дох місяців.

Примітно, що медовар не додає ні спирту, ні горілки.

Хто куштував напій, стверджує, що він дуже схожий на звичне новорічне шампанське, тільки без бульбашок. До того ж, медове шампанське міцніше, ніж магазинне.

До речі, родина пасічника вперше продегустувала новий новорічний напій п’ять років тому.

Джерело: тижневик «ГАРТ»

Loading...

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password