Суспільство

Брудні ігри довкола ОСББ «Фаворит»: кому вигідне цькування

Останнім часом чернігівське ОСББ «Фаворит» переживає дуже нелегкі часи (тиск, суцільне потрясіння і замовне цькування). Причому штурмують з різних фронтів. Спостерігається своєрідне рейдерське захоплення будинків. З обслуговування підприємства вийшло шість будинків (шляхом блокування рахунків головами об’єднань) і у зв’язку з цим утворилася заборгованість.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЖЕКи не в тренді: за останній рік у Чернігові утворилися 70 ОСББ (Відео)

Письмово про ситуацію, яка склалася, повідомляли всіх – і комунальні служби і головне – керівників міста. Але чомусь реакції на це не було жодної. Попри цю ситуацію компанія все одно підтримувала мешканців. Для проведення ремонтів (надавала всім будинкам фінансову допомогу) послуги надавалися вчасно і в повному обсязі. Впроваджувалися енергоефективні заходи.

Голови ОСББ, які заблокували рахунки, умисно заподіяли компанії збиток, (керуючись своїми корисливими цілями) і переклали борги на компанію. Тепер вони ж і звинувачують фірму в боргах. До речі, борги є у всіх в місті – і в жеків, і в обслуговуючих компаній і в ОСББ.

Певні зацікавлені ділки намагаються дискредитувати діяльність ОСББ «Фаворит» замовними публікаціями в ЗМІ і розповсюдженні неправдивої інформації в соціальних мережах. Причина очевидна – звільнити місце для інших. Ідеальна схема підірвати авторитет компанії і всього руху ОСББ. Але чесних і порядних не вийде зламати! «Фаворит» живе і буде далі успішно розвиватися, незважаючи на колосальний тиск і політичні інтриги.

До речі, директор низки ОСББ «Фаворит» Оксана Мельникова звернулася до керівництва Чернігова з категоричною вимогою розібратися і вплинути на ситуацію, яка штучно розігрується довкола сотень родин. Адже складається враження, що всі ці підлі інтриги – не без участі міської ради.

Ще статті по темі

4 коментарів

  1. А это платная статья? Если да, то вопросов нет, но если хотели обычный материал сделать то узнайте кто такая Оксана Мельникова и какой шлейф тянется за ней обманутых людей

  2. Все больше разочаровуюсь в ЧЕЛАЙН, заказуха заказушная от ФАВОРИТ И ВСВ

  3. Уставной фонд Осбб Фаворит 200 грн? А сколько бабла с жильцов поимели и потратили в большей части, хрен знает — куда (на себя любимых)? Отмазка — коммунальные жеки также делают — мягко говоря цинична. Обиднее всего — это останется безнаказанным, потому что судебная система нихера не работает

  4. Ну скажу от себя лично не от Фаворитов.. У нас любят козлить всех и всюду..Народ у нас такой привык так жить не думать и не делать выводы…Ведь цыплят по осени считают а не весной.. Любой компании и любой фирме нужно время что бы себя реализовать и показать себя а быстрота только нужна в ловке блох..
    Приведу пример …Вот давайте с любого банка заберем одновременно все бабки и всей толпой..Что будет?? да будет жопа полная …Не один банк не выдержит..Не зависимо кто держит этот банк и какой у него валютный портфель..Это елементарная економика.. Если есть программы значит есть бюджет .. Если оторвать часть денег к примеру с городского бюджета то что вы думаете дырки в асфальте сами залатаются или начать п@здеть что никто ничего не делать и бабки разворовали..Как планировать бюджет остатка и как платить зарплату учителям и бюджетникам..Есть бюджет есть вход денег есть выход , отсюда и планы на год ..
    Так легко всех крыть матом и говорить что все херевые…Так само и происходит в нашей стране. Каждая политическая партия приходит как бы она не была ориентирована результ один и тот же.. Все козлы и ТД…
    Вы фильм СЛУГА НАРОДА смотрели. Там четко все показано..Что не делай как не делай результат один…

Back to top button