Суспільство

Чернігів отримає грантові 300 тисяч євро на ремонт пологового будинку

На 36-й сесії Чернігівської міської ради депутати надали повноваження міському голові Владиславу Атрошенку на підписання грантової угоди з проектом «Партнерство з модернізації: енергоефективність у лікарнях», що виконується GIZ, а також затвердили проект угоди щодо отримання грантових коштів на реалізацію пілотного проекту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, коли відновлять гуртожиток по Попудренка, 16

Тож Чернігів отримає 300 тисяч грантових євро, які підуть на капітальний ремонт міського пологового будинку. До цієї суми з бюджету міста скерують ще майже 500 тисяч євро.

Загальна сума пілотного проекту «Капітальний ремонт КНП «Пологовий будинок» Чернігівської міської ради по вул. 1-го Травня, 172 у м. Чернігові. Комплексна термомодернізація» – 793,193 тис. євро. У рамках реалізації проекту – утеплення стін закладу, перекриття підвалу та цоколю, заміна зовнішніх дверей і віконних конструкцій, встановлення автоматизованого вузла регулювання подачі теплоносія (ІТП), балансування системи опалення, утеплення магістральних трубопроводів систем опалення та гарячого водопостачання, модернізація зовнішньої системи освітлення, відновлення бетонних конструкцій ґанків з оздобленням керамічною плиткою та влаштуванням піддашків.

Ще статті по темі

Back to top button