Суспільство

Польські вхідні двері з алюмінію в Івано-Франківську: огляд теплих систем Wisniowski CREO від brama-market.lviv.ua

Шукаєте зовнішню систему для будинку, яка гарантує затишок та безпеку, а також має безліч позитивних якостей? Польські двері Wisniowski саме для вас! Моделі CREO здатні підкорити найвибагливішого клієнта своїм привабливим дизайном та технологічністю. Вони швидко завоювали довіру замовників на європейському ринку, а чим саме – розповідають фахівці «БРАМА МАРКЕТ».

Avtomatychni dveri dlya budynku Wisniowski v Ivano-Frankivsʹku

Зовнішні двері з Польщі – конструкційні особливості та переваги

Алюмінієві системи CREO стали відомі завдяки своїм унікальних технічним характеристикам та стильному оформленню. Полотно має унікальні звукоізоляційні властивості (до 36 dB) та відмінний коефіцієнт тепловіддачі, який сягає 0,8 Вт/м²∙К. Такі показники гарантують безпечність та тишу в приміщенні, а під час лютих холодів в будинку буде зберігатись комфортна температура.

Польські двері виготовлені з чотирикамерних профілів та секцій з екструдованого пінополістиролу. Загальна товщина стулки сягає 77 мм, а її периметр оснащено якісними ущільнювачами, завдяки чому й досягаються тепло- та звукоізоляційні властивості. Додатково від протягів захищає теплий поріг з терморозривом.

Автоматичні двері – функціональність та зручність

Виробник Wisniowski відомий використанням надійних систем безпеки, тому вхідні конструкції оснащено сучасним замком з трьома точками закриття. Ще однією особливістю є зовнішні петлі, завдяки яким доступний кут відкривання стулки 180°.

Додатково на польські двері в будинок встановлюються інноваційні системи контролю доступу. Вони забезпечують максимально комфортну експлуатацію та надійний захист від несанкціонованого проникнення. Серед них найпопулярнішими є:

  • Прилад для сканування відбитків пальців;
  • Автоматичний довідник полотна;
  • Електронне вічко з дзвінком та функцією запису.

Окремої уваги гідна запатентована технологія SmartCONNECTED, яка дозволяє керувати конструкцією за допомогою смартфону. Власник зможе здійснювати процес управління на будь-якій відстані, маючи підключення до мережі Інтернет.

Dyzaynersʹki alyuminiyevi dveri Wisniowski CREO v Ivano-Frankivsʹku

Двері на вулицю з індивідуальним дизайном

Відмінні конструкційні характеристики польський виробник ховає за стильним оформленням. Стулка може доповнюватись різним склінням, декоруватись цікавими візерунками та тисненням – все залежить від побажань замовника. На вибір пропонується також понад 200 кольорів з RAL-палітри, завдяки чому зовнішня система відповідатиме загальному дизайну.

Для тих, хто бажає встановити вуличну конструкцію з індивідуальним дизайном, радимо купити вхідні двері CREO 300. Ця модель виготовляється у повній відповідності до вашого ескізу, дозволяючи відтворити власну задумку. Завдяки використанню унікальної технології DEKOR, полотно за бажанням клієнта облицьовується під каміння чи деревину. Додати індивідуальності можна з широким асортиментом фрамуг, типів скління та сталевих ручок.

Як замовити дизайнерські алюмінієві двері Wisniowski CREO в Івано-Франківську?

Оглянути всі моделі цієї колекції зовнішніх систем можна на офіційному сайті brama-market.lviv.ua. Якщо виникли труднощі з вибором оформлення та додатковим оснащенням, звертайтесь до фахівців за номером +38 (067) 112-18-69 чи +38 (050) 356-21-14. Вони нададуть повну консультацію по товару, прорахують вартість обраної моделі та розкажуть про наші послуги.

Ближче ознайомитись із запропонованою колекцією CREO можна у виставковому салоні «БРАМА МАРКЕТ Івано-Франківськ». Завітайте в гості за адресою: вул. Височана, 16-В. Кожен, хто приходить до шоу-руму, гарантовано отримує приємну знижку!

callback

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button