Суспільство

Астрологічний прогноз на 2019 рік

За східним календарем покровителем Нового 2019 року буде жовта земляна Свиня – тваринка, що вирізняється доброзичливістю та справедливістю.

Зірки у новому році обіцяють прогрес у фінансовій, робочій і любовній сферах. Крім того, господиня року допоможе зміцнити здоров’я та сповнитися позитивною енергією. Люди вже впевненіше дивитимуться в майбутнє, радітимуть кожному новому дню. Навіть ті, хто вже не сподівається досягти успіху в діловій сфері, стрімко рухатимуться вперед – до заповітної мрії. Головне – бути сміливішими і наполегливо йти до мети.

Особисте життя багатьох у 2019-му кардинально зміниться. Самотні люди зрештою зустрінуть людину, з якою створять міцну сім’ю. А ще любовний гороскоп на 2019 рік передбачає зміцнення особистих стосунків, традицій сім’ї і чуйність у спілкуванні з близькими людьми. Ви зможете помиритися з тими, з ким посварилися минулого року.

І найважливіше для всіх: східний гороскоп на 2019 рік обіцяє примирення, дипломатію і мирні угоди не тільки між людьми, але й між главами великих держав.

 

Овен (21.03-20.04)

Передбачається благополучний період, тому причин для неспокою та хвилювань буде менше, ніж зазвичай. Вдасться назбирати грошей на машину або квартиру, що вже додасть впевненості в майбутньому. Зустріч із «другою половинкою» в Овна відбудеться несподівано – в далекій подорожі. Ну, а наприкінці року Свині можна й весілля зіграти.

Телець (21.04-20.05)

Уважніше поставтеся до всього, чим вирішите зайнятися. Необачність призведе до помилок, виправляти які доведеться самому. Близькі люди часто ображатимуться на Тельця в 2019 році через його постійну зайнятість роботою. Натомість ситуація з фінансами в рік Свині буде стабільною. Хіба це не реабілітує вас в очах родичів?

Близнюки (21.05-21.06)

Спостерігатимуться не тільки прекрасна ситуація в робочій і особистій сферах, а й здобудете визнання й завоюєте авторитет. Особливо, якщо без остраху реалізовувати свої таланти і йти впевнено до мети. Влітку заплануйте подорож за кордон, в гори або на море. Зможете повноцінно відпочити та зустріти в дорозі цікавих людей.

Рак (22.06-22.07)

Попереду клопіткий період, коли доведеться розриватися між домівкою, роботою і турботами про родичів. Але вам усе під силу, якщо не звертати уваги на дрібні негаразди. Недовірливий за вдачею Рак стане в рік Свині впевненішим, тому не проґавить нагоди влаштувати особисте життя. От тільки про зміцнення імунітету не забувайте.

Лев (23.07-23.08)

Очікуються високі перспективи в професійній сфері. Ви займете гідну посаду, тому з фінансами, досягненням цілей і положенням у суспільстві проблем не буде. Рік Свині виявиться для Лева неоднозначним у коханні. З кимось доведеться розлучитися, а когось, навпаки, розглянути як супутника життя.

Діва (24.08-23.09)

Будьте більш активними та виявляйте ініціативу в усіх сферах, тоді досягнете всього, про що мріяли. Ймовірний службовий роман, який приведе до серйозних стосунків. Необхідно подбати про здоров’я, щоб не довелося звертатися до лікарів. Можлива покупка нерухомості і капітальний ремонт житла.

Терези (24.09-23.10)

Передбачається освоєння нової професії, кар’єрне зростання та прояв талантів у комерційній сфері. Головне – не забувайте про відпочинок і розваги в колі друзів. Щоб здоров’я було міцнішим, слід кидати курити та харчуватися правильно. Несподівана зустріч із коханою людиною підштовхне до створення сім’ї.

Скорпіон (24.10-22.11)

Треба ретельно ставитися до роботи та бути коректним у спілкуванні з навколишніми людьми. Ви надто необачні і темпераментні, це сповільнює ваше просування кар’єрними сходами. Жінкам-Скорпіонам у рік Свині однозначно пощастить у коханні. Ви навіть ризикнете і вирішите поїхати за обранцем до іншого міста.

Стрілець (23.11-21.12)

Очікується безліч новин, яскравих подій і незабутніх зустрічей. Якщо опинитеся в епіцентрі всього, що діється навколо, то точно досягнете бажаних цілей. Вам пощастить у грошах, у ділових контактах й у коханні, що вже унікальний випадок. Головне – частіше застосовувати розумний підхід, а не йти на поводу в емоцій.

Козеріг (22.12-20.01)

Готуйтеся до низки знаменних подій у житті, оскільки, щоб усе встигнути, осмислити й виконати, може забракнути часу. Але ви – особистість серйозна і наполеглива, тому в рік Свині зможете подолати труднощі на шляху до успіху. Щоб зберегти в нормі психологічне здоров’я, не варто приймати все, що відбувається близько до серця.

Водолій (21.01-20.02)

Очікуються прекрасні стосунки з близькими людьми за умови, що ви станете м’якшими і лояльнішими. Не намагайтеся весь світ підім’яти під себе, навіть якщо перед очима глобальні плани та яскраві перспективи. Фінансове становище у рік Свині повністю залежатиме від вашої працьовитості та практичності. Економія допоможе накопичити потрібну суму.

Риби (21.02-20.03)

Треба відшукати в собі ті таланти, які до цього часу «спали». Тоді ви зможете відкрити свій бізнес, а також проявити себе у творчості. Доленосне знайомство в рік Свині по-справжньому ощасливить, адже новий партнер повністю відповідатиме ідеалу. Не переохолоджуйтесь і лікуйте застуду, інакше можна отримати серйозні ускладнення.

Ще статті по темі

Back to top button