Суспільство

Школярі з Городні відвідали обласний драмтеатр

*Актуально

Школярі з Городнянської гімназії, які відпочивають у пришкільному таборі «Сузір’я», відвідали Чернігівський обласний академічний музично-драматичний театр імені Т.Г.Шевченка. Про це повідомила секретар Городнянської міськради Світлана Більська (представниця «Нашого краю»).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Проект на мільйон: на Чернігівщині діти в очікуванні медіа обновки

За її словами, керівник фракції «Наш край» у Городнянській міськраді Ігор Романенко профінансував поїздку понад 20 дітей до театру в Чернігові. Світлана Більська наголосила, що політична сила на місцевому рівні приділяє значну увагу підтримці дітей і молоді, дбає про їхнє змістовне дозвілля.

«Ми хочемо, аби діти розвивалися всебічно, і тому важливим є їхнє знайомство з театральним мистецтвом, виховання естетичних почуттів. Відвідування Чернігівського драмтеатру, колектив якого неодноразово відзначали на всеукраїнському і міжнародному рівнях, сприяло цьому», – зазначила вона.

Окрім перегляду вистави «Всі миші люблять сир», діти ознайомилися із історичними пам’ятками Чернігова, відвідали один із розважальних закладів. Вони залишилися задоволеними, отримали позитивні враження та емоції, також подяку за організацію поїздки висловили батьки школярів.

Прес-служба обласної організації партії «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button